ТЕРМОФЛЕКС® Минерална мазилка влачена 2мм бяла

11.00лв.
Код на продукта: 110203

ОПИСАНИЕ:
Минерална циментова мазилка Термофлекс с влачена структура с едрина 2мм. Предлага се в хартиена торба 25кг. 
Термофлекс е суха минерална декоративна мазилка с много голяма паропропускливост, която позволява „дишането“ на стените. Мазилката, също така е високоустойчива на влага.
Минералната циментова мазилка Термофлекс е предназначена за получаване на защитни декоративни покрития с влачена структура. Може да бъде нанасяна върху всички видове минерални основи като бетон, циментови мазилки и шпакловки, сглобяеми елементи от бетон, топлоизолационни плочи, гипсова шпакловка, гипскартон, гипсофазер и други. Може да се нанася ръчно или машинно.
Поради по-дебелия си слой на нанасяне в сравнение с останалите мазилки, Термофлекс притежава по-висока механична устойчивост, което е предимство при нанасяне върху топлоизолационни системи. Притежава също и подобрена устойчивост на атмосферни условия.
Мазилката е със слабо задържане на замърсяванията и се препоръчва за полагане като финишен слой на фасади. Подходяща е за нанасяне както по фасадите на новопостроени сгради, така и при стари сгради, които са в процеса на саниране или подобряване на тяхната топлоизолация и фасада.

СВОЙСТВА:
Висока паропропускливост и влагоустойчивост
Устойчива на механични въздействия, атмосферни влияния и UV-лъчи
Негорим естествен продукт 
Подходяща за ръчно или машинно нанасяне

СЪСТАВ:
Хомогенна прахообразна смес на бял висококачествен цимент, гранулиран мрамор, фибри, пигменти, полимери и добавки със специално предназначение

РАЗХОДНА НОРМА:
Влачена структура: около 4 – 6кг/м2
Разхода зависи силно от грапавината на основата

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър